Restyper

Gruppresa

Gruppresor Seniorer Kroatien

Gruppresor för mindre och större sällskap. Du kan välja en redan befintlig temaresa till Kroatien, Bosnien-Hercegovina, Slovenien eller Montenegro med oss.

Historia & Kultur

Temaresor med historia från romartid till modern tid och besök på sevärda platser i en eller flera länder. Färdigt paketerade eller du väljer själv.

Högtidsresor

Res till Kroatien och Slovenien på en högtid och upplev något av det bästa från dessa länder. Vi njuter av allt från stad och natur, till goda middagar, SPA och intressanta guidningar.

Höst

Höstresor till Kroatien och Balkanländerna

Bland den bästa tiden på året börjar nu! Oktober har det mesta och lämpar sig för aktiv semester i både stad och natur. Men inbjuder även till sköna och varma dagar vid strand och i hav. Vi som bor på plats vet att det är toppen!

Jubileumsresor

Det är knappt att man tror det är sant! Men KRORES firar nu 10-års Jubileum och vi har några extra fina paketresor att rekommendera - en inspirerande höstresa i september till några öar, och en glittrande vinterresa i adventstid.

Kryssning

Res på en lyxig kulinarisk kryssning till sju vackra öar i Adriatiska skärgården, där vi provar prisbelönta viner eller följ med på en unik kryssning genom några av Kroatiens vackra Adriatiska fyrar.

Mat & Vin

Kroatiens mat och vin håller hög klass och vi gör 3 olika Mat och Vinresor där resan kryddas med kultur, historia och natur tillsammans med svensktalande guider.

Måbra & Hälsa

Alla vill vi må bra och skapa bättre förutsättningar för att känna oss starkare, friskare och gladare. Det gör vi genom att tänka på vad vi äter och att röra oss. Välj någon av våra resor med hälsa och välbefinnande i fokus.

Rundresa

Våra rundresor ger dig inblick i ett eller flera länder och har det mesta inkluderat. Välj mellan rundresan "Klassiska Kroatien" eller upplev inlandet Bosnien-Hercegovinas historiska pärlor, eller någon "Högtidsresa".

Vandring

Vandringsresor för alla smaker och nivå. Våra vandringsresor går till Kroatien, Montenegro och Bosnien-Hercegovina. Läs mer om våra tips så du hittar den rätta resan för just dig.

Vinter

Vinter i Kroatien är underbart www.krores.se

Vinter i Kroatien är fantastisk på många sätt. Landet har två klimat att erbjuda, vilket gör det hela lite mer exotiskt. Utmed kusten och söderut i november och december är det inte ovanligt med 15-20 grader.

Vår

Våren i Kroatien och de övriga Balkanländerna börjar redan i mars månad, en tid man verkligen kan njuta av att vara ute, besöka städer och även börja klä sig lite somrigt, som kortärmat. Perfekt för aktiv semester.