Restyper

Gruppresa

Gruppresor Seniorer Kroatien

Gruppresor för mindre och större sällskap. Du kan välja en redan befintlig temaresa till Kroatien, Bosnien-Hercegovina, Slovenien eller Montenegro med oss.

Historia & Kultur

Temaresor med historia från romartid till modern tid och besök på sevärda platser i en eller flera länder. Färdigt paketerade eller du väljer själv.

Högtidsresor

Res till Kroatien och Slovenien på en högtid och upplev något av det bästa från dessa länder. Vi njuter av allt från stad och natur, till goda middagar, SPA och intressanta guidningar.

Kryssning

Res på en lyxig kulinarisk kryssning till sju vackra öar i Adriatiska skärgården, där vi provar prisbelönta viner eller följ med på en unik kryssning genom några av Kroatiens vackra Adriatiska fyrar.

Mat & Vin

Kroatiens mat och vin håller hög klass och vi gör 3 olika Mat och Vinresor där resan kryddas med kultur, historia och natur tillsammans med svensktalande guider.

Måbra & Hälsa

Alla vill vi må bra och skapa bättre förutsättningar för att känna oss starkare, friskare och gladare. Det gör vi genom att tänka på vad vi äter och att röra oss. Välj någon av våra resor med hälsa och välbefinnande i fokus.

Rundresa

Våra rundresor ger dig inblick i ett eller flera länder och har det mesta inkluderat. Välj mellan rundresan "Klassiska Kroatien" eller upplev inlandet Bosnien-Hercegovinas historiska pärlor, eller någon "Högtidsresa".

Vandring

Vandringsresor för alla smaker och nivå. Våra vandringsresor går till Kroatien, Montenegro och Bosnien-Hercegovina. Läs mer om våra tips så du hittar den rätta resan för just dig.