Seniorresa

Gruppresor för Seniorer – därför väljer många att resa till Kroatien med krores

Gruppresor ni inte får missa! Boka er gruppresa till 2017 eller 2018 redan nu. Kombinera gärna med Bosnien & Serbien. På härlig & trivsam seniorresa fylld med kulturella och avkopplande upplevelser, producerade av oss som lever i denna del av Europa.

KRORES Seniorresa från 6.995:- Vår klassiska ”SENIORRESA” inkluderar: flyg t/r, busstransfer mellan flyg och hotell, 4stjärnigt hotell direkt vid havet, 7 frukost, 7 middag, 2 lunch inkl. dryck, 1 skärgårdskryssning till en av Dalmatiens öar, 1 inlandstur till ett genuint generationsboende bakom bergen, dagliga hälsoaktiviteter, 1 KRORES ”Evergreen Night”, och inte minst—*en unik personlig berättelse, ”Hibas flykt från fd. Jugoslavien”. Ett föredrag som många blir djupt tagna av. (* endast för grupper). Resan är en perfekt veckoresa med ”lagom” mycket aktiviteter. Man kan även inkludera fler utflykter såsom Dubrovnik, Mostar e t c, för att få mer av historia och kultur.

Så gör du för att enklast boka en gruppresa till Kroatien.

 

  • Ring oss och berätta om era tankar om er resa.
  • Vi vill veta tidpunkt för avresa, avreseort, antal resenärer, önskemål mm

Därför är det viktigt att boka gruppresan till Kroatien i god tid.

Mest av allt är det viktigt att vara ute i god tid. Därför att flygresorna snabbt blir fullbokade. Vi reser mestadels direktflyg fr. Stockholm, Göteborg och Köpenhamn, men även från andra orter i Sverige. Flygbolag vi använder är SAS, Norwegian (och Ryan Air i vissa fall). Bäst är att ni ringer oss först och vi berättar mer om rutiner kring resan och dess upplägg. Allt ifrån 4 månader till 1,5 år i förväg är lämpligt att boka, med anledning av framförallt flygtillgång.

Så gör du en välplanerad resa till era medlemmar.

Vi besöker gärna den intresserade föreningen och presenterar resa, resmål, oss själva och svarar på frågor direkt på plats. Många föreningar tycker det är guld värt. Och det brukar vara en perfekt start på en välplanerad resa. Före det har vi tillsammans gjort en reseplanering med upplägg.
STEG 1. Telefon- och mejlkontakt om själva reseupplägget med ansvarig(-a) för gruppen.

STEG 2. Vi planerar datum för presentation, trycker upp reseprogram och övrigt material.

STEG 3. Vi besöker er förening och ger en resepresentationen enligt ök.

STEG 4. Era medlemmar bokar sin resa enligt vad vi ök. (direkt till KRORES eller er kontakt)

 

Missa inte våra ANNONSER i SPF SENIOREN och PRO-TIDNINGEN.

Sedan starten 2008 har vi genomfört stora gruppresor med seniorer från Norge (NPF) mellan 20-250 gäster i grupperna. Numera har vi även SPF föreningar som väljer att resa på våra gruppresor. Vanlig gruppstorlek är 25-75 personer. Vi som producerar och säljer dessa resor bor och lever själva i Kroatien. Och alla våra guider på plats är svensktalande och kommer från Kroatien, men har bott och levt i Sverige också. Alla våra resor, utflykter, restauranger mm kvalitetssäkras kontinuerligt.

 

Sänd din förfrågan om Gruppresa för Seniorer till oss.