Gruppresor till Kroatien

Gruppresor till Kroatien! – Därför väljer många att resa till Kroatien med KRORES.

Gruppresor är vår stora erfarenhet och Kroatien är vi specialiserade på. Under mer än åtta år har vi genomfört många och mer eller mindre komplicerade resor som krävt mycket planering. Vi har vana att organisera stora grupper på upp till 250 personer. I kombination med att vi själva bor och lever i landet, kan vi utan överdrift säga att vi “kan” Kroatien. Framförallt hur vi skall få levererat det våra kunder förväntar sig.

Är ni 10 personer eller fler?

Beställ er kostnadsfria offert redan idag! Vi svarar oftast inom 48 timmar.  Beställ din offert för gruppresa här!  Eller ring oss idag på 018-444 10 99 eller email: info@krores.eu

Gruppresor för alla önskemål

Se ett urval av gruppresor här:

Rehabresa
Seniorresa
Generationsresa
Konferensresa
Övriga ( bridge, yoga, sport)

Platstillgång på direktflyg – Därför är det viktigt att boka gruppresan i god tid. Max personer 40-80 per flight.

Gruppresor är viktiga att boka i god tid. Flygresorna blir snabbt fullbokade. Vi reser mestadels direktflyg fr. Stockholm, Göteborg och Köpenhamn, men även från andra orter i Sverige. Flygbolag vi använder är SAS, Norwegian (och Ryan Air i vissa fall). Bäst är att ni ringer oss först och vi berättar mer om rutiner kring resan och dess upplägg. Allt ifrån 4 månader till 1,5 år i förväg är lämpligt att boka, med anledning av framförallt flygtillgång.

Så gör du en välplanerad gruppresa

Är ni en större grupp, besöker gärna er och presenterar resa, resmål och oss själva. Det blir lätt att svara på frågor direkt på plats. Många tycker det är värdefullt. Kanske den perfekta starten på en välplanerad resa. Före resemötet har vi tillsammans gjort en reseplanering med konkret upplägg.

STEG 1. Telefon- och mejlkontakt om själva reseupplägget med ansvarig(-a) för gruppen.

STEG 2. Vi planerar datum för presentation, trycker upp reseprogram och övrigt material.

STEG 3. Vi besöker er förening och ger en resepresentationen enligt ök.

STEG 4. Era gruppmedlemmar bokar sin resa enligt vad vi ök. (direkt till KRORES eller er kontakt)

Gruppresor från 6.990:- per person

Gruppresa, prisexempel som inkluderar: flyg t/r, busstransfer mellan flyg och hotell, 4stjärnigt hotell direkt vid havet, 7 frukost, 7 middag, 2 lunch inkl. dryck, 1 skärgårdskryssning till en av Dalmatiens öar, 1 inlandstur till ett genuint generationsboende bakom bergen, dagliga hälsoaktiviteter, 1 KRORES ”Evergreen Night”, och inte minst—*en unik personlig berättelse, ”Hibas flykt från fd. Jugoslavien”. Ett föredrag som många blir djupt tagna av. (* endast för grupper). Resan är en perfekt veckoresa med ”lagom” mycket aktiviteter. Man kan även inkludera fler utflykter såsom Dubrovnik, Mostar e t c, för att få mer av historia och kultur.

Kombinera gruppresan med Bosnien- Hercegovina, Slovenien, Montenegro eller Serbien

Kombinera gärna med Bosnien-Hercegovina och/eller Serbien, Slovenien eller annat land från fd. Jugoslavien. Våra guider kommer från respektive land och talar vanligtvis både svenska och det språk som talas i respektive land. Boka er gruppresa till 2017 eller 2018 redan nu. Resor fyllda med kulturella och avkopplande upplevelser, producerade av oss som lever i denna del av Europa.

Missa inte våra ANNONSER i Dagens industri, SPRF, Tidningen VI, SPF SENIOREN och PRO-TIDNINGEN bland många fler.

Sedan starten 2008 har vi genomfört stora gruppresor med seniorer från Norge (NPF) mellan 20-250 gäster i grupperna. Numera har vi även SPF föreningar som väljer att resa på våra gruppresor. Vanlig gruppstorlek är 25-75 personer. Vi som producerar och säljer dessa resor bor och lever själva i Kroatien. Och alla våra guider på plats är svensktalande och kommer från Kroatien, men har bott och levt i Sverige också. Alla våra resor, utflykter, restauranger mm kvalitetssäkras kontinuerligt.

Sänd din förfrågan om Gruppresa till oss.