Gruppresor till Kroatien

Gruppresor till Kroatien! – Därför väljer många att resa till Kroatien med KRORES.

Gruppresor är vår stora erfarenhet. Vi är specialiserade på Kroatien och dess grannländer.Under 10 år har vi nu genomfört många, mer eller mindre komplicerade resor med krav på logistik, fantasi och kvalitet. Vi är vana att planera och organisera stora grupper på upp till 250 personer.Eftersom  vi själva bor och lever i länderna, kan vi nog säga att vi är lite av experter på Kroatien, Slovenien, Montenegro och Bosnien-Hercegovina.

Nyfiken på vad en skräddarsydd resa kan kosta? >>

Därför är det viktigt att boka gruppresan i god tid – flyget

Gruppresor är viktiga att boka i god tid. Flygresorna blir snabbt fullbokade. Vi reser mestadels direktflyg fr. Stockholm, Göteborg och Köpenhamn, men även från andra orter i Sverige. Flygbolag vi använder är SAS, Norwegian (och Ryan Air i vissa fall). Bäst är att ni ringer oss först och vi berättar mer om rutiner kring resan och dess upplägg. Allt ifrån 4 månader till 1,5 år i förväg är lämpligt att boka, med anledning av framförallt flygtillgång.

Så gör du en välplanerad gruppresa

Är ni en större grupp, besöker gärna er och presenterar resa, resmål och oss själva. Det blir lätt att svara på frågor direkt på plats. Många tycker det är värdefullt. Kanske den perfekta starten på en välplanerad resa. Före resemötet har vi tillsammans gjort en reseplanering med konkret upplägg.

STEG 1. Telefon- och mejlkontakt om själva reseupplägget med ansvarig(-a) för gruppen.

STEG 2. Vi planerar datum för presentation, trycker upp reseprogram och övrigt material.

STEG 3. Vi besöker er förening och ger en resepresentationen enligt ök.

STEG 4. Era gruppmedlemmar bokar sin resa enligt vad vi ök. (direkt till KRORES eller er kontakt)

Kombinera gruppresan med två tre länder på samma resa!

Kombinera gärna med Bosnien-Hercegovina och/eller Serbien, Slovenien eller annat land från fd. Jugoslavien. Våra guider kommer från respektive land och talar vanligtvis både svenska och det språk som talas i de olika länderna. Boka er gruppresa 2019, 2020 och 2021 redan nu.

Missa inte våra ANNONSER i Dagens industri, Tidningen VI, Vi Läser, Allt om Resor, ICA Kuriren, SPRF, Tidningen VI, SPF SENIOREN och PRO-TIDNINGEN bland många fler.

Sedan starten 2008 har vi genomfört stora gruppresor med seniorer från Norge (NPF) mellan 20-250 gäster i grupperna. Numera har vi även SPF föreningar som väljer att resa på våra gruppresor. Vanlig gruppstorlek är 25-75 personer. Vi som producerar och säljer dessa resor bor och lever själva i Kroatien. Och alla våra guider på plats är svensktalande och kommer från Kroatien, men har bott och levt i Sverige också. Alla våra resor, utflykter, restauranger mm kvalitetssäkras kontinuerligt.