KRORES 10 skäl

1. Det mesta inkluderat i resan

Vi har det mesta inkluderat i våra resor, och endast tillägg för extra önskade utflykter. Vi har medvetet valt att lägga in flera delar i paketresan, till skillnad från många andra, som exkluderar delar. Det blir mycket enklare och man får en snabb uppfattning om vad resan egentligen kostar. Det kan vara smart att tänka på, om ni jämför våra priser med andras. Och inte minst – vi inkluderar alltid 4-stjärnigt hotell om vi inte angett annat. Det gör också skillnad.

2. Mycket innehåll till rimligt pris

Ja, mycket är inkluderat i våra resor och till ett rimligt och bra pris. Läs gärna mer om vår “KRORES Trygg”. Vi har tom gäster som bokat sin resa och helt missat vad som ingår. Många är vana att det alltid är tillägg för buss, mat etc när man bokar en resa. Men vi gör precis tvärtom! Inkluderar istället för exkludera.  Vi tycker inte att resorna behöver vara dyra, även om de innehåller mycket.

3. Personlig service 24/7

Ett av våra mest konkurrenskraftiga delar i paketresorna är att vi prioriterar personal på hotellet, så nära som 24/7. Teamet bor på hotellet och är tillgängliga då man som gäst behöver komma i kontakt med oss. Vi har inga “appar” eller endast pärmar och telefon nummer liggande i hotellets lobby. Vi kommer (tyvärr) aldrig att vilja anpassa oss till den rent digitala servicen enbart.

Våra resor är och kommer att fortsätta erbjuda personlig service med  kunnig och serviceinriktad personal, på plats där våra gäster finns. Det är en del av vårt koncept, och något som gör oss annorlunda många andra.

4. Kvalitet före kvantitet

Kvantitet behöver inte betyda att kvaliteten är dålig. Men, vi vill ändock fortsätta att ha ett fokus på att erbjuda våra gäster kvalitativa utflykter, service och standard på allt som vi erbjuder. När man kommer hem från en resa med KRORES så skall man förhoppningsvis känna att man varit på en resa, där man både blivit sedd och att man upplevt bra kvalitet på hotell, utflykter, service, bussar och annat som inkluderas i resorna.

5. Svensktalande guider på resmålet

Något annat som vi också värdesätter högt på våra resor är att kunna erbjuda kunniga, serviceinriktade och svensktalande guider på resmålet. Det är också något som våra resenärer ger positiv feedback på. Läs gärna mer om feedback från gäster på “Rekommendationer”.

6. Inga mellanhänder eller flera olika agenter

Vi som arbetar med dessa resor – producerar och säljer samt erbjuder service till våra gäster på plats i Kroatien, vi bor och lever själva i landet. Det gör att vi har kunskapen och de kontakter som behövs. Vi behöver inte andra agenter/lokala företag som arrangerar våra land arrangemang. Det betyder mycket, både för oss som ansvarig och för er som betalande gäst; vi känner stor trygghet att ha direkt kontakt med leverantörer så som restauranger, bussbolag, hotell etc. Och det betyder att resorna kan hålla ett lägre pris, än om man har flera medarrangörer.

7. Vi har själva besökt platser vi erbjuder vid utflykter

För att vara säker på vad våra gäster får vid utflykter osv, har vi själva besökt de platser och utflykter vi erbjuder i våra program. Det är enklare att berätta om platser man själv besökt, vad som är värt att tänka på vid olika tillfällen. Det ger en trygghet för oss och en mer pricksäker bild till er när vi presenterar en resa med dess olika innehåll.

8. Vi som producerar resorna bor själva i Kroatien

Det kan både vara en fördel och en nackdel att vara lokal producent av resor. Fördelen för oss är att nära på alla våra medarbetare, även de som är kroatiska medborgare, har bott och levt i Sverige under lång tid. Våra “dubbla glasögon” är bra att bära, då vi förstår  hur svenska resenärer uppfattar och förväntar sig olika saker när man är i ett främmande land. Samtidigt som vi har förståelse för den lokal kulturen med olika rutiner och förhållningssätt.

9. Tryggt och trevligt att resa med en liten, specialiserad arrangör

Många som rest med oss säger samma sak: det blir mer personligt och tryggt att resa med en mindre arrangör. Och även med någon som är specialiserad på ett land. Det är inte det enklaste att vara specialist på 10-15 olika länder. För oss räcker det att vara duktig på ett . (Även om några av våra resor nosar på grannländerna Bosnien-Hercegovina och Montenegro.)

10. Vi arbetar med hjärta och känsla

KRORES startade efter en alldeles vanlig semesterresa till Kroatien, då med en stark känsla och passion för landet. Den känslan genomsyrar våra utflykter, program, vår service och allt det vi gör. Det vi gör, det gör vi med en genuin känsla av att vilja visa landet från den bästa sidan. Som en av våra guider brukar säga: ” vi vill öppna ett litet fönster på glänt, av det som Kroatien har att erbjuda“.

Vi kan fortsätta att räkna upp skäl till att resa med oss. Enklast är att resa med oss en gång, då vet ni vad vi menar, och vad många andra gäster talar om.

Läs mer på “Rekommendationer”